schodySchodiště je v patrových rodinných domech nezbytným prvkem, který umožňuje komunikaci mezi patry, ale také estetickým prvkem vybavení.

Prefabrikované schody jsou hotovým produktem, který se v této podobě dostane na staveniště, a je ihned připraven k montáži. Používají se v bytových, občanských a průmyslových objektech.

Prefabrikovaná schodiště se vyrábějí z různých materiálů. Mezi nimi jsou nejoblíbenější beton a železobeton.

Prefabrikované betonové schody jsou jedním z nejoblíbenějších typů prefabrikovaných schodišť. Vysoká obliba betonových schodů je dána především relativně nízkou cenou a jednoduchostí přípravy výrobku.

Prefabrikované železobetonové schody představují pevný a odolný typ hotových schodišť. Dodatečné výztuhy znamenají, že hotové železobetonové schody lze snadno instalovat i venku. Železobetonové schody lze snadněji tvarovat, díky čemu se mohou vyskytovat v neobvyklých konstrukčních variantách.

Prefabrikované schodiště je navrženo ve formě deskových dílců obdélníkového tvaru s integrovanými stupni, podestami nebo mezipodestou. Šířka stupně, výška stupně, tloušťka desky, délka podesty, šířka ramene a počet stupňů jsou přizpůsobitelné dle konkrétních potřeb a projektových specifikací. Tato variabilita umožňuje flexibilitu v návrhu a přizpůsobení schodiště konkrétním prostorovým podmínkám.

Prefabrikovaná schodišťová ramena jsou nejen praktickým řešením pro stavební projekty, ale také přinášejí estetickou hodnotu a možnost přizpůsobení designu interiéru. Jejich využití přináší významné výhody v termínech a nákladech výstavby, čímž odpovídají potřebám moderního stavebnictví.

Neradi voláte? Napište nám!

Vyplňte prosím Vaše jméno.

Nesprávný formát telefonního čísla.

Nesprávný formát emailu.

Vyplňte prosím místo realizace.

Řekněte nám prosím více.

Neplatný vstup

Je nutný souhlas se zpracováním osobních údajů.