demolice ricany 2K demolici se lidé nejčastěji uchylují ve chvíli, kdy koupili výhodně pozemek s nevyhovující stavbou, kterou je potřeba zbourat a na jejím místě postavit nový dům. 

1. Etapa

Začátek každé demolice je především o papírování. Pokud byla stavba postavena na základě stavebního povolení, nemůžete nemovitost bez příslušného povolení jen tak zbourat. Vaše kroky budou mířit na příslušný stavební úřad se žádostí o demoliční výběr. V této chvíli byste si měli najít profesionální firmu, která se demolicemi zabývá.

Před samotnou demolicí je důležité kromě potřebného povolení k demolici nepodcenit detailní přípravu. Objekt si musíme předem prohlédnout a na základě Vámi dodané fotodokumentace a projektu zjistit, jaké typy techniky jsou pro Vás nejvhodnější. Dále odhadneme množství očekávaného odpadu a zkontrolujeme stav objektu.

Posledním krokem před realizací demolice je demontáž střechy, oken, koupelny, kuchyně, dveří, rámů a dalších částí, které je možné odnést či odmontovat.

2. Etapa

Poté přichází na řadu samotná demolice. Podle přístupnosti k objektu a okolního terénu určíme, zda je možné využít moderní techniky nebo se bude bourat ručně. Důležitou roli zde také hrají okolní stavby a riziko jejich zhroucení či poškození. Pravděpodobnost propadu do sklepení či památkově chráněná stavba v sousedství může plánovanou demolici výrazně ovlivnit.

Další důležitou částí je pravidelné kropení demolovaného objektu kvůli zamezení prašnosti. 

3. Etapa

Posledním krokem je likvidace vzniklého odpadu. Naše firma zajistí odvoz stavební suti na skládku vlastní autodopravou a závěrečný úklid staveniště.  

Veškerý stavební odpad likvidujeme na skládkách a recyklačních místech v souladu s platnými zákony a předpisy. Demolice provádíme s ohledem na životní prostředí.

Provádíme demolice rodinných domů, rekreačních objektů, hospodářských budov i průmyslových staveb. 

Potřebujete odstranit nevyhovující stavbu? Neváhejte se na nás obrátit zde

Neradi voláte? Napište nám!

Vyplňte prosím Vaše jméno.

Nesprávný formát telefonního čísla.

Nesprávný formát emailu.

Vyplňte prosím místo realizace.

Řekněte nám prosím více.

Neplatný vstup

Je nutný souhlas se zpracováním osobních údajů.