24Jsme firma Miroslav Šmíd, která se specializuje na prodej betonových výrobků, zemní práce, jeřábnické práce a nákladní dopravu.

Pokud je vaším kritériem pro výběr dodavatele kvalita, spolehlivost, profesionalita a rozumná cena, čtěte dále.

Betonové jímky

V loňském roce jsme pro naše zákazníky usadili 101 ks betonových jímek, jak kruhových, tak i typu GAMA, které byly použity pro odpadní vody, vodoměrné šachty, tlakovou kanalizaci či na sběr dešťové vody.

Stropní panely

Položili jsme stropní betonové panely při 207 akcích různého typu. Jednalo se o rodinné či bytové domy, garáže i průmyslové haly.

Zemní práce

Realizovali jsme nespočet výkopů pro základy k rodinným domům, chodníčky, cesty a drobné stavební práce. Provedli jsme také speciální úpravy zahrady (terénní vlny, úskoky, roviny, nakloněné roviny).

Zákazník vždy na prvním místě

Tím však naše služby pro zákazníky nekončí. Pomůžeme vám s usazením mobilního domu, případně okrasných dřevin na střechy domů či jiné složité přemístění břemen.

Pokud byste se chtěli dozvědět o našich realizovaných zakázkách více, navštivte naši fotogalerii referentských prací zde:

Kontaktujte nás

Chcete-li vědět více, neváhejte nás kontaktovat v pracovní době Po – Pá 7:00 – 18:00 na číslo: +420 777 344 949, nebo e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Neradi voláte? Napište nám!

Vyplňte prosím Vaše jméno.

Nesprávný formát telefonního čísla.

Nesprávný formát emailu.

Vyplňte prosím místo realizace.

Řekněte nám prosím více.

Neplatný vstup

Je nutný souhlas se zpracováním osobních údajů.