oprava potrubí

Téměř všichni to známe. Zapomeneme nebo nestihneme zazimovat chatu či chalupu a ranní mrazíky nás obvykle překvapí dříve, než jsme čekali.

V takovém případě se pak můžeme jen modlit, aby nás nečekalo velké překvapení v podobě ledového království způsobeného vytékající vodou z prasklého potrubí nebo v tom lepším případě „pouze“ prasklá záchodová mísa.

Pokud jsme smolaři a týká se nás ta první varianta, otevírá se před námi problém, jak se k potrubí dostat, kolik času bude na opravu potřeba a hlavně, kolik nás to bude stát.

Závažný problém může nastat v případě únavy materiálu kanalizačního potrubí nebo nadměrného tlaku okolní zeminy, kterým dojde k jeho prasknutí.

Není ale důvod k panice, protože jednou z našich činností je i oprava kanalizačních a vodovodních trubek. Zkušenosti na tomto poli máme již bohaté. Jedním z našich zákazníků, pro kterého jsme kanalizační potrubí opravovali, byla například pražská Zoologická zahrada.

Neváhejte nás tedy kontaktovat s jakýmkoliv zadáním týkajícím se zemních, ale i jiných prací, jejichž rozpis najdete zde.

Neradi voláte? Napište nám!

Vyplňte prosím Vaše jméno.

Nesprávný formát telefonního čísla.

Nesprávný formát emailu.

Vyplňte prosím místo realizace.

Řekněte nám prosím více.

Neplatný vstup

Je nutný souhlas se zpracováním osobních údajů.