betonove silnicni panely 2014 sazava 2 2Silniční betonové panely jsou ploché železobetonové prvky obdélníkového formátu, které slouží jako kryt dočasných vozovek, staveništních komunikací a objížděk, případně zpevněných parkovacích, průmyslových a skladovacích ploch. Z panelů je možné sestavit přímé úseky komunikace, odbočení, křižovatky aj. Výhodou je snadná a rychlá montáž a v případě potřeby i demontáž.

Jsou určené pro vytváření dočasných účelových komunikací, objížďkových komunikací a dočasných dopravních parkovacích, skladovacích, a jiných ploch. Další uplatnění silničních panelů je například jako základové konstrukce pro lehké nebo dočasné stavby.

Pro dobrou manipulaci jsou dílce opatřeny závěsnými háky, přepravují se ve vodorovné poloze na rovné ploše dopravního prostředku. Manipulace se provádí jeřábem vždy minimálně za čtyři závěsná oka. Skladují se na rovné zpevněné ploše do výšky max. 1,5 m.

Silniční panely se ukládají dle postupu manipulace vedle sebe na rovné a zhutněné štěrkové podloží. Před přípravou štěrkového podloží je třeba provést skrývku ornice.

Zajistíme pro vás potřebné množství a správný rozměr silničních panelů. Panely dovezeme nákladní dopravou na místo určení, provedeme výkopové práce a přípravu povrchu, panely usadíme pomocí vlastního jeřábu.

Zaujala Vás nabídka našich služeb?
Náš odpovědný pracovník rád zodpoví všechny vaše dotazy a poradí vám s výběrem vhodných produktů či navrhne optimální řešení.
+420 777 582 281
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Neradi voláte? Napište nám!

Vyplňte prosím Vaše jméno.

Nesprávný formát telefonního čísla.

Nesprávný formát emailu.

Vyplňte prosím místo realizace.

Řekněte nám prosím více.

Neplatný vstup

Je nutný souhlas se zpracováním osobních údajů.