stropNa každém objektu tvoří strop zásadní statickou funkci. Naše firma úspěšně dodává betonové stropní panely z předpjatého betonu. Námi nabízený stropní systém SPIROLL je ucelený konstrukční systém, který je použitelný u všech běžných stěnových konstrukcí. Základem jsou železobetonové předpjaté plošné panely SPIROLL, délkově i tvarově přizpůsobitelné. Stropní systém umožňuje výřezy (např. na komín) nebo napojení betonového schodiště. Součástí systému je i dodávka balkonů, lodžií, říms a dalších předsazených a ustupujících konstrukcí.

Stropní panely SPIROLL se svou dlouhou tradicí zvláště v průmyslovém stavebnictví při výstavbě hal a jiných velkorozponových objektů nacházejí v poslední době stále větší uplatnění také v bytové výstavbě.

Hlavní výhody použití předpjatých panelů:

  • Velmi rychlá montáž

Panely díky svým velkým rozměrům a možnosti montáže přímo z dopravního prostředku umožňují pokládku stropu ve velmi krátkém čase s minimem pracovníků. Při montáži stropních panelů se šetří jak čas a peníze na dopravu panelů, tak také prostor na staveništi potřebný pro skladování panelů. (Není potřebná podpůrná konstrukce).

  • Vysoká únosnost při relativně malé tloušťce průřezu

Předpjatá výztuž, navrhovaná vždy podle konkrétního zatížení a rozponu, umožňuje maximální využití statické výšky průřezu panelu.

  • Snadné přizpůsobení rozměrů panelů půdorysu stavby

Panely jsou vyráběné podle navržené skladby stropu.

  • Minimalizace mokrých procesů na stavbě

Použití panelů SPIROLL přináší po zalití spár okamžitou únosnost stropní konstrukce bez nutnosti větší technologické přestávky nutné u polomontovaných nebo monolitických stropních konstrukcí. Odpadá rovněž provádění bednění či provizorní podpůrné konstrukce.

  • Požární odolnost

Požární odolnost je doložená vždy ke konkrétnímu typu panelu SPIROLL.

  • Neměnné fyzikálně mechanické vlastnosti

Stálé fyzikálně mechanické vlastnosti se nemění ani po zaplavení vodou.

  • Ekonomická výhodnost

Panely SPIROLL přinášejí nejpříznivější poměr užitných vlastností a pořizovací ceny stropních konstrukcí.

Cenová nabídka

Pro informace o ceně betonových stropů doporučujeme poslat nám nezávaznou poptávku. Na základě projektové dokumentace (půdorys 1. NP, 2. NP, krovu, řez objektem) vám nezávazně zpracujeme cenovou nabídku a návrh skladby stropu SPIROLL, betonových schodišť, balkonů.
+420 777 582 281
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Neradi voláte? Napište nám!

Vyplňte prosím Vaše jméno.

Nesprávný formát telefonního čísla.

Nesprávný formát emailu.

Vyplňte prosím místo realizace.

Řekněte nám prosím více.

Neplatný vstup

Je nutný souhlas se zpracováním osobních údajů.