vykopove zemni prace 07Postavili jste dům a chystáte se na okolní terénní úpravy a budování pěšin a přístupových cest?

Neváhejte a obraťte se na nás jako na spolehlivého partnera pro realizace zemních prací. Rádi vám odpovíme na zaslanou poptávku nebo si s vámi popovídáme o vašich potřebách přes telefon. Přijedeme na místo, vše zaměříme, pošleme kalkulaci a zrealizujeme k vaší spokojenosti. Vyzkoušejte nás!

Před zahájením zemních prací a s nimi spojených terénních úprav musíte nejprve zvážit všechny okolnosti. Přístupové cesty k domu a vjezd do garáže patří na první místo. Poté si můžete rozvrhnout, kudy povedou cesty a pěšiny, kde budete chtít záhony, bazén atd.

Jakmile máte toto promyšlené, nastává ten správný čas pro těžkou techniku. Po vykopání zemních prací je vhodné položit kolem domu štěrkové lože a vyřešit odvod dešťové vody. Teprve když máte terén zarovnaný, následuje poslední fáze, vybudování pěšin. Vybírat můžete z mnoha materiálů, betonové zámkové dlažby včetně té zatravňovací, přírodního kamene, pískovce, cihel, ale i dřevěných kulatin, kůry a dalších. Záleží jen na vás a na tom, jaký povrch se do vaší zahrady hodí nejvíc.

Naše firma Vám pomůže s realizací od A-Z. Provedeme výkopové práce, odvezeme zeminu, dovezeme štěrk, uložíme vsakovací jímky, položíme dlažbu.

Zaujala Vás naše nabídka? Neváhejte nás kontaktovat na e-mailu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonu:  +420 777 239 679

Neradi voláte? Napište nám!

Vyplňte prosím Vaše jméno.

Nesprávný formát telefonního čísla.

Nesprávný formát emailu.

Vyplňte prosím místo realizace.

Řekněte nám prosím více.

Neplatný vstup

Je nutný souhlas se zpracováním osobních údajů.