vyprostovani vozidlaProsincové dny bychom rozhodně neměli podceňovat, protože se zdá, že zima nastoupila v plné parádě.

Mnohé z nás může na našich cestách potkat překážka v podobě namrzlé vozovky. Ten nepříjemný pocit, kdy cítíme, že auto nesedí na silnici tak, jak by mělo, zná snad každý zkušený řidič.

Většinou jsou automobily vybaveny nejnovějšími technologiemi, které nám pomáhají situaci zvládnout, ale bohužel ne vždy má každý to štěstí, aby se mohl při vyprávění svým známým nad touto situací později jen s husí kůží pozastavit.

V těchto dnech denně vídáme ve večerních zprávách smutné dopravní bilance za uplynulý zimní den a doufáme, že se svým osobním nebo nákladním autem neskončíme také někde v poli nebo ve škarpě.

Nechceme malovat čerta na zeď, ale pokud už k takové situaci dojde a my vyvázneme „jen“ s pomačkanými plechy, stojí před námi problém, jak auto zpátky na silnici dostat? S osobními vozy nám většinou pomůže odtahová služba, ale s nákladními vozy už to nebývá tak jednoduché.

V takové situaci neváhejte a obraťte se na nás. Díky kvalitnímu vozovému parku disponujeme potřebnou vyprošťovací technikou a zkušenosti s vyprošťováním máme již bohaté.

Neradi voláte? Napište nám!

Vyplňte prosím Vaše jméno.

Nesprávný formát telefonního čísla.

Nesprávný formát emailu.

Vyplňte prosím místo realizace.

Řekněte nám prosím více.

Neplatný vstup

Je nutný souhlas se zpracováním osobních údajů.