deponiePotřebujete upravit příjezdovou cestu, zvelebit skalku nebo si okolo domu udělat okrasné chodníčky z kačírku? Nevíte, kde sehnat potřebný štěrk nebo se vám nevyplatí kupovat ho v hobbymarketech po pytlíkách?

V naší deponii máme pro vás připravený betonový a maltový písek, štěrk, kačírek i kompostovanou hlínu k okamžitému odvozu. Nemáte možnost si materiál odvézt? Nejste si jistí, jaký zrovna potřebujete? Nevadí! Naši pracovníci vám rádi pomohou s výběrem, odhadem množství a zařídí dovoz až k vám domů.

Prodáváme sypké materiály v různých frakcích:
• písek (betonový, maltový, zásypový),
• štěrk (od velikosti 0-4mm do velikosti 32-63 mm a v případě zájmu i jiné frakce),
• praný kačírek (16-32 mm),
• tříděnou ornici. 
 
Pokud potřebujete dovézt sypký materiál na místo, kam se nákladní auto nedostane a nechce se vám vysypaná hromada namáhavě vozit v kolečku do stráně, nabízíme dovoz sypkého materiálu v tzv. BIG BAG pytlích. Mají objem 0,5 m3 a díky závěsným okům je lze jeřábem přenést i na těžko dostupná místa. S námi ušetříte čas a práci při ručním přesunu materiálu.
 
K autodopravě používáme kvalitní vozy, díky kterým garantujeme spolehlivou a včasnou dodávku stavebního materiálu. 
 
Působíme v lokalitách Praha, Praha-Východ (Říčany, Mnichovice, Mukařov, Svojetice, Úvaly, Kostelec nad Černými lesy, atd.). 
 
Aktuální ceník najdete zde.
 
Pro více informací volejte +420 777 239 679 nebo pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. 

Neradi voláte? Napište nám!

Vyplňte prosím Vaše jméno.

Nesprávný formát telefonního čísla.

Nesprávný formát emailu.

Vyplňte prosím místo realizace.

Řekněte nám prosím více.

Neplatný vstup

Je nutný souhlas se zpracováním osobních údajů.